Comunicate Noutati

Cursuri DPO autorizate ANC

Cursuri DPO autorizate ANC December 8, 2021

MIȘCAREA ROMÂNĂ PENTRU CALITATE, autorizată de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Județului Dolj, organizează cursul de specializare „Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal” (Data Protection Officer – DPO), în conformitate cu cerințele Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Cui se adresează?

Cursul se adresează atât operatorilor din mediul public sau privat, care urmăresc desemnarea unui DPO din cadrul personalului angajat, cât și persoanelor fizice, angajate sau nu, care își doresc să se se specializeze în domeniu.

Funcția de responsabil cu protecția datelor cu caracter personal poate fi ocupată de orice persoană absolventă de studii universitare de licență, având o vechime în muncă de minim 1 an, ce dovedește competențe reale în domeniu.

Absolvirea acestui curs vă oferă un cadru legal de funcționare, un avantaj competitiv și competențe într-un domeniu relativ nou, dinamic și ofertant.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@mrco.ro sau la nr. de telefon 0351/451 047.

Pentru versiunea veche a websitului
This is default text for notification bar