Certificare produse MID si NAWI

Certificare produse MID si NAWI

 

MRC,  Organismul de certificare sisteme este acreditat de RENAR cu certificatul de acreditare nr. ON 041 pentru evaluarea conformitatii in cadrul Directivei 2014/32/UE privind mijloacele de masurare, transpusa in legislatia nationala prin HG nr. 711/2015, respectiv cu certificatul de acreditare nr. ON 040 pentru evaluarea conformitatii in cadrul Directivei 2014/31/UE privind aparatele de cantarit cu functionare neautomata, transpusa in legislatia nationala prin HG nr. 710/2015.

 

MRC este organism notificat de Comisia Europeana in Jurnalul Oficial al UE sub numarul NB 2275 pentru a efectua evaluarea conformitatii pentru urmatoarele grupe de produse (mijloace de masurare):

– Apometre – anexa III (MI-001);

– Contoarele de gaz si dispozitivele de conversie a volumului – anexa IV (MI-002);

– Contoare de energie electrică activa – anexa V (MI-003);

– Contoarele de energie termica – anexa VI (MI-004);

– Sisteme de masurare pentru masurarea continua si dinamica a cantitatilor de lichide, altele decat apa – anexa VII (MI-005);

– Instrumentele de cantarit cu functionare automata – anexa VIII (MI-006);

– Taximetre – anexa IX (MI-007);

– Masuri materializate – anexa X (MI-008);

– Mijloace de masurare a dimensiunilor – anexa XI (MI-009);

– Analizoare pentru gaze de esapament – anexa XII (MI-010);

– Aparate de cantarit cu functionare neautomata.

 

Informatii suplimentare, cu privire la mijloacele de masurare si modulele de evalurea conformitatii pentru care Miscarea Romana pentru Calitate este notificata, pot fi accesate pe Nando, website-ul oficial al Comisiei Europene in ceea ce priveste organismele notificate, prin accesarea urmatorului link:

http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/nando/index.cfm?fuseaction=notifiedbody.notifiedbody&refe_cd=NANDO_INPUT_182904

Pentru versiunea veche a websitului
This is default text for notification bar