Noutati

Conferință de deschidere oficială a proiectului și a centrului de instruire

Conferință de deschidere oficială a proiectului și a centrului de instruire January 9, 2014

Mișcarea Română pentru Calitate (MRC), în parteneriat cu Universitatea din Craiova și Agency for Regional Development and Business Center – Vidin (ARDBC), implementează în cadrul programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria 2007-2013Axa prioritară: 3; Domeniu major de interventie: 2, cod MIS-ETC: 368, proiectul „Cross border Training Centre for Services in Quality” care se va implementa pe o durată de 18 luni.

Scopul proiectului este de a susține cooperarea între organizațiile locale, cu scopul dezvoltării capacității și aptitudinilor resurselor umane și de a stimula proiectele transnaționale, folosind oportunitățile regionale pentru a promova și dezvolta cultura calității în randul actorilor social-economici, iar ca obiective specifice vizează creșterea accesului la calitate bazată pe educație și pe cooperarea între actorii din Romania și Bulgaria în domeniul instruirii profesionale cu scopul de a dezvolta cultura calității. Al doilea obiectiv specific este acela de a stimula cooperarea între experții români și bulgari și organizatiile locale pentru dezvoltarea de programe de instruire comune.

În cadrul implementarii proiectului, in data de 10 ianuarie 2014, ora 12:00 va avea loc la sediul Mișcării Române pentru Calitate, Craiova, str. Parului, nr. 8, deschiderea oficială a proiectului și a centrului de instruire, eveniment ce se adresează managerilor instituțiilor publice, managerilor IMM-urilor, agenților economici/publicului larg și mass-media.

Acest proiect se doreşte  a fi baza pentru viitoare proiecte de cooperare transfrontalieră în conformitate cu reglementările şi practica Uniunii Europene.

Pentru detalii suplimentare, tel. 0745.549039.

Pentru versiunea veche a websitului
This is default text for notification bar