Acasa » Noutati »

Seminar interregional în cadrul Proiectului POSDRU/160/2.1/S/133020

Seminar interregional în cadrul Proiectului POSDRU/160/2.1/S/133020

Mişcarea Romană pentru Calitate, alături de partenerii Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea din Craiova, Universitatea din Pitești și Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău, organizeaza seminarul interregional in cadrul campaniei de constientizare privind oportunităţi oferite studenţilor pentru efectuarea vizitelor de consiliere și a stagiilor de pregătire practică in companii din Uniunea Europeană și Romania.

Seminarul va avea loc in data de 28 mai 2015, incepand cu ora 9.30, la Universitatea Transilvania din Brașov, Aula Sergiu T. Chiriacescu, str. Iuliu Maniu nr. 41, Brașov.

La seminar vor participa reprezentanţi ai mediului universitar şi ai mediului de afaceri, studenţi, reprezentanţi ai beneficiarului şi ai partenerilor proiectului, reprezentanţi ai presei.

Acțiunile desfășurate in cadrul seminarului vor cuprinde:

- Prezentări ale universităților partenere privind activitățile derulate și rezultatele obținute in cadrul activităților de consiliere și orientare profesională și a activităților de organizare și efectuare a stagiilor de practică in companii din țară și UE;

- Prezentări ale studenților ce au efectuat excursii tematice și vizite de studiu la organizații din Romania, precum și a celor ce au beneficiat de stagii de practică in companii din Uniunea Europeană;

- Festivitatea de premiere a studenților ce au dovedit implicare pe parcursul excursiilor tematice și a vizitelor de studiu.

 

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la:

Mişcarea Română pentru Calitate

Adresa: strada Părului, nr. 8, cod 200346, Craiova, jud. Dolj

Tel/Fax: 0351.451.047/0251.545.553

E-mail: mrco@rdscv.ro

Web: www.mrco.ro, www.consilieresipractica.rrv.ro

( 08-05-2015 )