Acasa » Noutati »

Seminar interregional Craiova

Seminar interregional Craiova

Miscarea Romana pentru Calitate organizeaza seminarul interregional in cadrul campaniei de conștientizare privind oportunităţi oferite studenţilor pentru efectuarea vizitelor de consiliere și a stagiilor de pregătire practică in companii din Uniunea Europeană și Romania.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "Creșterea capacității de integrare pe piața muncii a studenților și absolvenților prin consiliere și plasamente practice", finanţat din Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritară 2 "Corelarea invăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii", Domeniul major de intervenţie 2.1 "Tranziţia de la şcoală la viaţa activă" şi este implementat in parteneriat cu Universitatea Transilvania din Braşov, Universitatea din Craiova, Universitatea din Piteşti, Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău, AMADEUS Association - Viena, MAC-Team aisbl - Bruxelles şi Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov.

Seminarul va avea loc în data de 30 Octombrie 2015, incepand cu ora 9.30, la Universitatea din Craiova, Sala Albastră, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 13, Craiova.

( 19-10-2015 )