Acasa » Noutati »

Cursuri de perfectionare privind implementarea si evaluarea sistemului de control intern managerial

Cursuri de perfectionare privind implementarea si evaluarea sistemului de control intern managerial

MISCAREA ROMANA PENTRU CALITATE organizeaza CURSURI DE PERFECTIONARE PRIVIND IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN MANAGERIAL - SCIM (in conformitate cu prevederile OSGG nr. 400/2015 pentru aprobarea Codului controlului intern/ managerial al entitatilor publice, republicat).


Programul de desfasurare
al cursurile este urmatorul:
- 25 - 29 iulie 2016 - Hotel Silvia Busteni;
01 - 05 august 2016 - Hotel Majestic Olimp.


Cursul se adreseaza managerilor/ directorilor generali, Comisiei de monitorizare, echipei si responsabililor cu gestionarea riscurilor, auditorilor interni, sefilor compartimentelor si personalului de executie implicat in implementarea SCIM din entitatile publice, in conformitate cu prevederile OSGG nr. 400/12.06.2015 pentru aprobarea Codului controlului intern/ managerial al entitatilor publice, republicat. Cursul are adresabilitate si auditorilor interni, masteranzilor si studentilor, celor interesati de aceasta profesie si tuturor celor care intra intr-o relatie profesionala cu auditul intern public.

INSCRIEREA: dacă sunteţi interesaţi de oferta noastră vă rugăm să confirmaţi participarea prin completarea talonului de participare şi expedierea lui la fax 0251/54.55.53 sau pe mail office@mrco.ro.

( 15-06-2016 )