Acasa » Noutati »

Curs "Auditori sisteme de management pentru laboratoare de analize medicale"

Curs "Auditori sisteme de management pentru laboratoare de analize medicale"

MIŞCAREA ROMĂNĂ PENTRU CALITATE organizează in perioada 29-31 martie 2017, in Craiova, un program de formare profesională (perfecționare) cu o tematica referitoare la sisteme de management pentru laboratoare de analize medicale.

Programul de formare se adresează responsabililor de analize medicale: biochimiști, chimiști, biologi, medici de laborator, șefilor de laborator, auditorilor interni și reprezentanților managementului pentru calitate din laboratoarele de analize medicale acreditate RENAR sau in curs de acreditare cu sistemul de management SR EN ISO 15189:2013.
 

Cursul "Auditori sisteme de management pentru laboratoare de analize medicale" va fi creditat cu 14 credite EMC pentru biologi, biochimişti şi chimişti, conform Ordinului Biochimistilor, Biologilor si Chimistilor in Sistemul Sanitar din Romania (OBBCSSR).
 


INSCRIEREA CURSANȚILOR se va face cel mai târziu pana la data de 24 martie 2017, pe baza talonului de participare completat si care se va transmite prin fax: 0251 545553 sau la adresa de email: office@mrco.ro.
 

( 22-02-2017 )